Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
Rebutgen que el Govern de les Illes discrimini els empleats públics de Serveis Generals

Convoquen concentracions, assemblees de treballadors i presenten recursos jurídics contra la discriminació

30/10/2015 Laboral
STEI i  CCOO, UGT, USO i CSI·F Rebutgen que el Govern de les Illes discrimini els empleats públics de Serveis Generals STEI i CCOO, UGT, USO i CSI·F Rebutgen que el Govern de les Illes discrimini els empleats públics de Serveis Generals
Els sindicats STEI Intersindical, CCOO, UGT, USO i CSI·F, que representen la totalitat dels delegats de la Junta de Personal de Serveis Generals i el Comitè Intercentres (òrgans de representació dels funcionaris i els laborals de Serveis Generals de l’Administració de les Illes) rebutgen frontalment la decisió del Govern Armengol de discriminar el personal empleat públic de Serveis Generals a l’hora de restablir els acords de carrera professional.

Els representants del personal consideren que el Govern ha menystingut els empleats de Serveis Generals respecte de la resta de personal de l’Administració de les Illes.

Els acords signats fins ara pel Govern del Pacte suposen un increment pressupostari que implica desacreditar els motius econòmics i jurídics que va argumentar el Govern en l’acord de suspensió. Si hi ha doblers per al 86% dels empleats públics, n’hi pot haver per al 14% restant.

Han anunciat que les mesures de pressió continuaran amb concentracions davant el Consolat de Mar els divendres durant la celebració dels Consells de Govern. En concret, s’han anunciat els dies 13, 20, 27 de novembre i 4 de desembre. Fins que el Govern s’avingui a signar un acord amb igualtat de condicions amb la resta d’empleats públics, les concentracions continuaran tots els divendres a les 11 hores.

A més, convoquen una assemblea de personal per a finals del mes de novembre, per decidir quines altres mesures de pressió cal prendre contra aquest tracte desigualitari. No descarten en cap cas la convocatòria de vagues.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid