Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
La casa de Joan Fuster aplegarà un homenagte a Manuel Sanchis
12/10/2015 Cultura

L'Associació cultural La Xala organitza un acte en memòria de Manuel Sanchis Guarner sota el títol "Manuel Sanchis Guarner, una vida de lluita per la Llengua". Serà el proper 22 de novembre a la casa de Joan Fuster a Sueca.

Com cada novembre, mes del naixement de Fuster, l'Associació cultural La Xala organitza tradicionalment un acte a la casa del Savi de Sueca. L'any passat es fer un homenatge a Ovidi Monlloy i l'altre a Guillem Agulló.

Aquest novembre, l'entitat vol honorar i reconéixer a una persona que va donar la seua vida per la nostra llengua, al filòleg, a l'historiador, aquell que contra les amenaces, els insults i les bombes, sempre va posar la raó i la voluntat d'entesa.

"Omplirem la casa Fuster per celebrar que som fidels al llegat de Sanchis, a la nostra tradició cultural i a la unitat del nostre idioma, sense renúncies covards. I per tal d'homenatjar-lo com cal, ens acompanyaran amics del món cultural, musical i popular d'arreu dels Països Catalans. Després tindrem dinar popular" fa una crida l'entitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid