Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Concert homenatge a Lluís Companys i als músics catalans represaliats pel franquisme
11/10/2015 Cultura

La Comissió de la Dignitat i l'Escola Superior de Música de Catalunya han programat dos concerts per commemorar el 75è aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat, Lluís Companys.

En una roda de premsa aquest divendres a l'Escola, els responsables de les dues entitats han explicat que el primer concert el farà l'Orquestra de l'Esmuc l'11 d'octubre al Saló Oval del Palau Nacional, en què s'interpretaran obres de Beethoven, Wagner i de músics represaliats pel franquisme. L'altre, que se celebrarà el dia 15 d'octubre -data de l'afusellament-, la cobla formada pels estudiants de l'Escola interpretarà una peça feta per a l'ocasió, 'Trencadís', sobre els darrers moments de Companys.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid