Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment popular
La pressió popular aconsegueix la readmissió d'un treballador de telefònica

L'Assemblea de Resistència Movistar Lleida recorda el dissabte 12 de setembre a les 20:00 hores hi haurà un acte informatiu a la plaça Ricard Vinyes

09/09/2015 Laboral

Avui, el col·lectiu en suport a la lluita dels treballadors de les contractes i subcontractes de Telefónica, ha tingut el plaer de conèixer la notícia de la readmissió a un company que van acomiadar fa 5 dies. No obstant, són conscients de que aquesta no s'ha portat a terme per la bona voluntat de Fibracinca, la contracta a la qual treballa, ni per pressió de la mateixa al Telefónica al sentir llàstima per veure a un pare de família abocat a l'atur. Ha estat gràcies a la pressió als carrers i a la diversitat d'actes realitzats, els que han fet veure a l'empresa que tornar a acomiadar a algú no era una bona opció.

Per tant, des de Resistència Movistar Lleida expressen la seva alegria en aquesta petita victòria que té un significat molt important ja que suposa una gran dosi de moral i representa un punt d'inflexió. L'actuació duta a terme per aquesta plataforma demostra una vegada més, que només la lluita i l'organització al marge de les institucions, és l'única que permet aconseguir veritables conquestes per als treballadors i treballadores. D'aquesta manera les màfies sindicals i els partits del règim, defensors del capitalisme, que han promès vetllar pels interessos dels tècnics de Telefónica, han demostrat que el seu ''interès'' per aquest conflicte només era per aconseguir vots i així perpetuar l'explotació.

Finalment, l'Assemblea de Resistència Movistar Lleida fa difusió de l'acte que tindrà lloc el dissabte 12 de setembre a les 20:00 hores a la plaça Ricard Vinyes. Aquest, serà una xerrada en la que s'explicarà la situació del conflicte a nivell general i a la ciutat, les seves causes, la persecució de l'empresa cap als treballadors més combatius i l'experiència viscuda des de diferents sectors del moviment popular que s'han solidaritzat amb la lluita d'aquests treballadors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid