Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
La CUP de Tarragona valora positivament la participació popular a la Festa Major

Tot i així, la formació demana la descentralització dels actes en properes festes

26/08/2015 Cultura

Un cop acabada la Festa Major Petita 2015, Tarragona recupera la monotonia del pas de l’any fins que arribi la Tecla i amb ella l’oci torna a mans del mercat i les polèmiques ciutadanes una mica més de gruix. S’ha acabat parlar dels pixats de la festa i toca tornar perseguir qui vulgui accedir a l’ús de la ciutat encara que ho faci sense voluntat de negoci. Milers de tarragonins i tarragonines, de turistes i ciutadans i ciutadanes de poblacions veïnes, han gaudit de la nostra ciutat en festes i cal que ens felicitem per aquest fet, segons indica un comunicat de premsa de la CUP Tarragona.

Ara bé, la formació, continua amb la defensa de Tarragona com a concepte incloent i per tant, referit a tota la ciutat (nucli central i barris), demanen que es tingui en compte tota la ciutat, sense exclusions, quan es pensi en Tarragona. "No podem entendre que l’absoluta majoria d’actes tinguin lloc en el reduït espai de la Part Alta, amb els consegüents problemes de massificació que això comporta. I no ho podem entendre perquè reduir l’espai de la festa a la Part Alta exclou la majoria de la ciutat, especialment els barris més allunyats del centre, que veuen la seva pertinença a la ciutat com a ciutadanes i ciutadans de segona divisió".

En aquesta línia, la CUP continua demanant que els actes que no són tradicionals es reparteixin per la totalitat de la ciutat i arribin arreu. La ciutat som totes i tots i tant els barris de Ponent com els de Llevant com tota al resta mereixem tenir accés a la festa que ens és pròpia, sigui la Major Petita o la Major Gran. Per tant, "demanem i esperem que de cara al futur recent (del setembre en endavant) aquesta concepció de la ciutat esdevingui tota una altra i hi hagi actes arreu de la nostra geografia municipal", ha afegit la formació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid