Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
L'Ajuntament de Manacor s'activa contra la invasió de plàstics a la mar

Des del consistori s'és conscient que sols es tracta d'una petita aportació ja que el problema sols es resoldrà prenent mesures a escala global.

26/08/2015
L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manacor ha pres mesures contra la proliferació de plàstics al litoral. Fruit d'un pacte amb l'empresa concessionària de les platges, es farà front a aquesta problemàtica. L'acord suposa que, cada dia i
mentre duri la temporada d'estiu, es sortirà amb una embarcació i es recorrerà el litoral manacorí a la recerca de plàstics i altres residus. Els dies que la climatologia no ho permeti, la recollida es durà a terme a les platges.

D'aquesta manera des de l'Ajuntament de Manacor es vol fer front al greu problema que tant afecta Mallorca aquest estiu. Des del consistori s'és conscient que sols es tracta d'una petita aportació ja que el problema sols es resoldrà prenent mesures a escala global.

El tinent de batle de Medi Ambient, Sebastià Nadal, s'ha mostrat satisfet amb l'acord i amb la quantitat de plàstics que, dia rere dia, es retiren de la mar. Així mateix, ha recordat que "la defensa del nostre patrimoni natural és tasca
de tots i totes". Nadal ha incidit en què, des de l'Ajuntament, es seguirà fent feina per "avançar cap a un municipi sostenible, que pugui servir d'exemple a tot Mallorca".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid