Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
L'Ajuntament de Cerdanyola es mostra indignat per l'enderrocament de l'escola La Gespa

L'enderrocament de l'escola bressol La Gespa per part de la UAB ha estat una acció portada a terme de forma deslleial, sense ni tan sols informar l'ajuntament de la població afectada

12/08/2015 Educació

L'Ajuntament de Cerdanyola ha manifestat "la seva indignació per l'enderrocament de l'escola bressol La Gespa."

L'enderrocament de l'escola va ser ordenada per la UAB. El consell de govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va aprovar el tancament de La Gespa, entre altres raons, per "'elevat cost de les obres urgents de rehabilitació que s'havien de fer al mes d'agost." 

El malestar a la població de Cerdanyola amb la UAB rau en el fet que malgrat que es va anunciar el tancament de l'escola  mai se n'havia parlat d'enderrocament. Durant aquestes mesos la UAB ha fet cas omís a qualsevol proposta alternativa per a mantenir viva l'escola Gespa. Famílies de l'AMPA del centre van demenar demanar després de la resolució de tancament una reunió per presentar una proposta d'autogestió d'un projecte educatiu que l'any passat va celebrar el seu 40 aniversari. Però va ser en va.

La situació de les famílies, mestres i infants queda enlaire, ja que en tancar aquest servei i no acceptar cap de les solucions viables ni alternatives, les aboca a un futur incert.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid