Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Els candidats de la CUP-Crida Constituent a Girona estrenen un bloc

L’estrena ha vingut acompanyada de dos articles de Benet Salellas, cap de llista a la circumscripció de Girona titulats “República Sí” i “Carta d’un pare a la CUP-CC” així com d’una breu presentació dels cinc primers de la llista

17/08/2015 Política

El quintet inicial de la CUP-Crida Constituent ha inaugurat aquest matí un bloc a la xarxa per poder-hi expressar les seves opinions prèvies a les eleccions del 27 de setembre. El bloc, que porta el nom de “Des de l’esquerra de la Tordera” fent referència a l’adscripció ideològica (esquerres) i geogràfica (la Tordera com a punt geogràfic on comença la demarcació), servirà per anar-hi penjant opinions dels membres de la llista durant els 40 dies que queden abans dels comicis.

L’estrena ha vingut acompanyada de dos articles de Benet Salellas, cap de llista a la circumscripció de Girona titulats “República Sí” i “Carta d’un pare a la CUP-CC” així com d’una breu presentació dels cinc primers de la llista, Benet Salellas, Marta Ball-llossera, Jordi Navarro, Elisabet Punset i Toni Rico. En l’article referent a la República, Salellas reivindica la necessitat de ruptura amb l’Estat espanyol assegurant que “Si la via de la reforma constitucional està bloquejada no podem obrir el procés constituent de veritat, per canviar-ho tot, amb plena sobirania si no és mitjançant una declaració d’independència i la seva materialització”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid