Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA
Nous noms a la llista de la CUP-Crida Constituent a la demarcació de Girona

Alguer Miquel, Dolors Serra i Xavier Díez participaran a la llista de la CUP-Crida Constituent a la demarcació de Girona

15/08/2015 Política
Logotip de la CUP de Girona Logotip de la CUP de Girona
El cantant de Txarango Alguer Miquel, la bibliotecària, activista i independentista nord-catalana Dolors Serra i l’historiador, sindicalista i professor Xavier Díez formaran part de la llista que la candidatura de la CUP-Crida Constituent presentarà a la demarcació de Girona a les eleccions plebiscitàries i constituents del 27 de setembre. La CUP-Crida Constituent valora molt positivament la incorporació de tres persones que representen tres trajectòries en àmbits de lluita diversos com són els de la música i la cultura (Alguer Miquel), els Països Catalans (Dolors Serra) i l’ensenyament públic i la historia (Xavier Díez).

Alguer Miquel, Dolors Serra i Xavier Díez acompanyaran en llocs simbòlics al quintet que encapçalarà la llista format per l’advocat Benet Salellas, l’activista ambiental, Marta Ball·llossera, el conserge i geògraf, Jordi Navarro, la biòloga Elisabet Punset i l’historiador Toni Rico. La setmana vinent, la CUP-Crida Constituent acabarà de fer pública la llista sencera per la demarcació de Girona que està acabant d’elaborar aquests dies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid