Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Assaig de la "Via Lliure" durant les Festes de Sants just un mes abans del 27S
25/08/2015 Política

Aquest dijous, a les set del vespre, per la Festa Major de Sants, assagen la Via Lliure de l'Onze de Setembre, a la  rambla Badal, organitzada per Sants-Montjuïc per la Independència. A diferència d'altres concentracions organitzades per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) al llarg de l'estiu, aquest assaig pretén reproduir, a petita escala, l'organització en 10 eixos que tindrà lloc a la Meridiana l'Onze deSetembre. Hem demanat al públic que assisteixi a l'assaig amb samarreta blanca i repartirem punters de colors a tots els assistents, per representar els 10 eixos que orientaran l'acció d'estat de la República Catalana (Regeneració democràtica, Oberta al món, Benestar i justícia social, Diversitat, Solidaritat, Igualtat, Sostenibilitat, Equilibri territorial, Innovació, i Educació i cultura).

Presentarà l'acte Toni Albà. Hi intervindran Enric Blanes, coordinador de l'assemblea territorial Sants-Montjuïc per la Independència, i Jordi Sànchez, president de l'ANC. Hi haurà grups d'animació, un enorme tapís fet d'estelades velles, els Castellers de Sants i l'enlairament final d'un gran globus groc, simbolitzant el mes just que faltarà aquest dijous per arribar a les eleccions del 27 de setembre. L'acte es titula "A Sants comencem abans".

Han confirmat l'assistència a l'acte bastants polítics de les candidatures Junts pel Sí i CUP - Crida Constituent, l'exregidor de Sants-Montjuïc Jordi Martí i Galbis, i representants de les entitats del districte, d'Òmnium Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid