Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Lliure
Les Terres de l'Ebre inicien el camí cap a la Meridiana

Jordi Sànchez: “La independència no solucionarà els problemes però sí ens donarà les eines”

07/07/2015 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va celebrar aquest diumenge l'acte central de la campanya d'estiu a Tortosa. El tret de sortida es va escenificar formant un punter humà que es repetirà cada setmana.

L'acte de Tortosa ha servit per començar a fer camí cap a la Via Lliure que s'obrirà el pròxim 11 de setembre a la Meridiana. L'Assemblea Nacional Catalana ha construït un punter humà amb els assistents, símbol del camí que es vol fer cap a la República Catalana, per tancar una jornada de reflexió sobre l'Equilibri Territorial.

Manolo Tomás de la Plataforma de Defensa de l'Ebre (PDE) va reclamar un país nou per a defensar els interessos de les terres de l'Ebre i cap transvasament en un discurs d'un marcat to social. Jordi Sànchez, president de l'Assemblea, va aprofitar la seva intervenció per fer una crida a tots els ponents i a la gent de les terres de l'Ebre per que es ”comprometin a explicar l'11 de setembre a la Meridiana perquè volem la República Catalana” i a votar el 27S.

Per la seva banda, Aurora Forès de la Unió de Pagesos) va fer referència a la Política Agrària Comuna i al mal repartiment dels fons que s'hi aporten i, per últim, Montse Castellà de la Plataforma Trens Dignes va demanar una millor connexió ferroviària i dels serveis.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid