Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Onada de Calor
La PAH exigeix que les famílies del bloc-Salt no passin ni un dia més sense aigua

Adreça un missatge d'SOS a la societat i en especial a les autoritats municipals que tenen el poder d'ordenar la connexió d'aigua

06/07/2015 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectats de la Hipoteca (PAH) de les comarques nord-orientals ha exigit avui que les famílies del bloc de Salt no passin ni un dia més sense aigua i ha adreçat un missatge de SOS a la societat i en especial a les autoritats municipals que tenen el poder d'ordenar la connexió d'aigua. Molt directament als Ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià.

Recorda que 24 nens i nenes i 18 persones adultes viuen al Bloc-Salt sense aigua des de fa més d'un mes i mig. Diverses d'aquestes persones pateixen malalties que es veuen agreujades per la manca d'aigua corrent. Algunes són nadons i mainada petita i algunes persones grans. A totes elles la manca d'aigua corrent afecta de forma important el seu estat de salut, la salubritat dels habitatges i la seva vida en general. El mateix els està passant a moltíssimes famílies que no tenen recursos per pagar l'aigua o bé que han hagut d'ocupar habitatges per no dormir al carrer arreu de Catalunya i que veuen com la decisió del Parlament d'assegurar que tothom tingui Dret a l'Aigua s'incompleix sistemàticament.

Dijous passat la PAH-GIRONA-SALT va fer una acció de protesta davant l'empresa "Aigües de Girona, Salt i Sarrià" per exigir la connexió d'aigua al Bloc-Salt. Dos dels seus directius van assegurar que ells compliran les ordres polítiques dels ajuntaments que formen part del consell d'administració i que estan disposats a reunir-se de forma urgent amb representants de les tres administracions locals per resoldre-ho de forma urgent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid