Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP Tarragona presentarà una moció amb ERC i CiU demanant l'adhesió de l'Ajuntament a l'AMI
13/07/2015 Política

Els Consellers dels Grups Municipals de la CUP, ERC i CiU han registrat una moció demanant l'adhesió de la ciutat de Tarragona a la Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Aquesta moció es defensarà al Consell Plenari del proper divendres 17 de juliol. A la roda de premsa posterior celebrada a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, els consellers han estat acompanyats per Carles Xavier Gòmez (coordinador local de l'ANC), Rosa Maria Codines (Òmnium Cultural) i Jordi Molinera (AMI).

En la seva intervenció, el conseller de la CUP Jordi Martí Font ha assenyalat que mitjançant l'adhesió a l'AMI la CUP porta a la pràctica un punt del seu programa electoral, però que si alguna cosa reflecteix aquesta moció és la voluntat per "construir des dels municipis una sobirania popular, bastint els drets socials des de baix, des de la base".

Jordi Martí Font també assenyalà que "cal aixecar des del municipi noves sobiranies: socials, energètiques, territorials o alimentàries", perquè cal impulsar un municipalisme transformador per canviar-ho tot, que no té res a veure amb practicar un localisme curt que es nega a canviar res.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid