Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Ecologistes en Acció dóna suport a la Plataforma Cel Net
17/07/2015 Territori

Ecologistes en Acció ha donat suport a la Plataforma Cel Net pel rigor del seu treball i pel seu objectiu d'aconseguir un medi ambient lliure de contaminació que faciliti la bona salut de les persones i la resta d'éssers vius. L'entitat ecologista recorda que en els seus estudis sobre contaminació atmosfèrica ja van detectar que l'ârea metropolitana de Tarragona era la segona més contaminada de Catalunya.

Critica la presentació de la moció del govern municipal de Tarragona, amb un argument de l'alcalde, sobre la contaminació com una manera de fugir d'estudi davant de la moció de la plataforma amb el suport de diverses forces polítiques per a poder realitzar un acurat estudi de la qualitat de l'aire que facilités un debat de fons de la situació atmosfèrica i de la salut sobre les persones.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid