Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA
Un centenar de persones xiulen Felip VI a Girona

Aquest any no s'han hagut de lamentar ferits tal com ha passat en edicions anteriors del Fòrum Impulsa

26/06/2015 Política
Ahir al vespre més d'un centenar de persones van participar a la xiulada popular contra la visita de Felip VI a Girona. Els regidors de la CUP-Crida per Girona volien lliurar una carta de rebuig al monarca als responsables del Fòrum Impulsa però se'ls va vetar l'entrada tot i que al matí ja ho havien intentat i feia una setmana que havien demanat una invitació per poder accedir a l'auditori de la Devesa (l'any 2012 la policia va retenir dos regidors de la CUP quan volien accedir al fòrum).

La Fundación Princesa de Girona realitza cada mes de juny a l'auditori de la Devesa el Fòrum Impulsa fet que provoca les protestes dels antimonàrquics de la ciutat. Afortunadament aquest any no s'han hagut de lamentar ferits tal com va passar a les edicions de l'any 2012 i 2013 i en altres visites dels Borbons a Girona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid