Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Presentació de la segona Motorada per la Independència

Jordi Sànchez, Salvador Servià, Eduardo Reyes i Jaume Aragall explicaran al Museu de la Moto de Barcelona els detalls de la mobilització

11/06/2015 Política

El proper dimarts 16 de juny a les 11:30 hores es presenta la nova edició de la Motorada per la Independència, que vol omplir de motos el Circuit de Barcelona – Catalunya el 27 de juny. El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez; el president del Circuit, Salvador Servià; el president de Súmate, Eduardo Reyes; i el responsable de la Motorada, Jaume Aragall, intervindran a la presentació.

La Motorada per la Independència pretén aplegar els aficionats del sector del motor en favor de la independència de Catalunya en un nou acte massiu. Les inscripcions per a participar-hi poden fer-se a través de la web www.motorada.cat . La primera edició de la Motorada per la Independència, celebrada l’octubre del 2014, va assolir el rècord de 6.000 motos en un circuit internacional i 8.000 motos en ruta cap a Barcelona.

La roda de premsa es farà el dimarts 16 de juny al Museu de la Moto de Barcelona (C/ de la Palla, 10) a les 11:30 hores.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid