Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
L'exposició "40 anys i un dia" celebra les quatre dècades del primer CanetRock

En l’acte també es presentarà el llibre CanetRock, el festival més mític, amb fotografies d’Enric Lucena 

12/06/2015 Cultura
Avui,  Arenys de Mar serà escenari d’un acte molt especial que ens aproparà al Canet Rock de fa 40 anys. Una exposició impulsada per CanetRock i comissariada pel Grup Enderrock s’inaugurarà al Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar. L'exposició compta amb fotografies de les edicions 1975-1978 i 2014, obra de Xavier Mercadé, Francesc Fàbregas, Enric Lucena, Vicens Tomàs i Pere Riera.

L'exposició està dedicada a l'arenyenc Joan Solà 'Campaner' que ha cedit material gràfic i audiovisual inèdit, i que va ser tècnic de so amb Sono-servei de les quatre edicions celebrades als anys setanta.

Durant l'acte, també es presentarà el llibre sobre  el CanetRock 2014, CanetRock, el festival més mític, amb fotografies d’Enric Lucena i reflexions de Caïm Riba, David Carabén, Pep Sala, Joan Dausà, Xavi de la Iglesia, Lluís Gavaldà, Delafé y Las Flores Azules, Santi Balmes, Manu Guix, Gerard Quintana, Txarango i Els Amics de les Arts.

Com no podia ser d’una altra manera, la música hi serà present. A partir de les 21h hi haurà les actuacions de Buhos, Grup de Folk, Bumb Band Percussion (Santi Arisa & Dan Arisa) i Space Invaders.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid