Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Seguretat i Patrimoni
L’Associació de Veïns del Tancat III del Vendrell insta a arreglar el pont d'accès a la Torre Botafoc

La Torre va ser construïda per tal de vigilar les tropes atacants franceses quan envaïren Catalunya. 

10/06/2015 Territori

L'Associació del Tancat III del Vendrell i a través  del Servei d'Atenció al Ciutadà ha fet arribar un escrit al consistori local fent referència a la precària situació del pont d'accès a la Torre Botafoc. "D’aquesta manera, és fonamental que es prenguin mesures urgents per arreglar les baranes del pont i per garantir la seguretat dels usuaris". També, ha instat a l’Ajuntament per a què arregli les llums del pont i faci un pla de manteniment d’aquest espai.

L’Associació de Veïns del Tancat III ha denunciat l’estat de deixadesa que té el pont que dóna accés al Botafoc situat a l’alçada del número 95 del carrer Roquetes de El Vendrell. Així, les baranes d’aquest pont, per falta de manteniment, estan corroïdes per l’òxid fins al punt que l’ancoratge amb el terra ha desaparegut. També, falten parts de barana i la seva il·luminació ancorada al terra no està en funcionament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid