Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC reparteix 500.000 diaris sobre les relacions entre Catalunya i Espanya

El periòdic, de vuit pàgines, compta amb continguts en català i castellà sobre els drets a la República catalana; la tercera via; les infraestructures i una carta oberta d’Eduardo Reyes

19/06/2015

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està repartint aquest matí mig milió d’exemplars d’un diari que ha editat centrat en les relacions entre Catalunya i Espanya i el caràcter cívic de l’independentisme català, en què l’important no és l’origen o els sentiments de cadascú, sinó la fita de construir un país nou i millor. Quasi 400 voluntaris de l’Assemblea s’han repartit en més de 100 punts d’arreu del país, especialment en parades de transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona i Tarragona, per fer arribar el diari al màxim de gent possible.

“I Love Spain, I Love Catalonia”

La portada del diari apel·la directament a tota aquella gent que se sent proper tant a símbols i trets de l’Estat espanyol com de Catalunya. Una condició que no és ni molt menys incompatible amb l’independentisme. L’interior de la publicació compta amb l’Editorial (“El teu cor”), i l’apartat Gent com tu, en què se cita persones reconegudes de diversos àmbits, majoritàriament independentistes, que expressen el seu respecte i amistat a Espanya. Així, la secció compta amb noms com Dyango, Montserrat Carulla o Muriel Casals, entre d’altres.

El diari també repassa a “La República catalana suma” on destaca que amb la independència tothom mantindrà i ampliarà els seus drets. A “Girando en la vía del no”, la publicació desmunta la tercera via utilitzant únicament les declaracions i promeses incomplertes i, en certs casos, contradictòries, de diversos dirigents polítics de l’Estat espanyol. El diari també repassa els problemes d’infraestructures del país i l’oportunitat que s’obre amb la independència per millorar-les a “Infraestructures: què tenim i què volem”. La contraportada compta amb una carta oberta d’Eduardo Reyes, president de Súmate, al seu cosí Enrique de Córdoba, per explicar-li perquè és independentista i per deixar clar que la seva relació no canviarà en res.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid