Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Concentració i xiulada popular a Girona per la visita del Rei d'Espanya

Demà, dijous 25 de juny, a les 19:30h a la plaça Miquel de Palol de Girona s'ha convocat una concentració i xiulada popular en protesta per la visita del Rei d'Espanya

24/06/2015 Política
Demà dijous, 25 de juny, s'ha organitzat una concentració i xiulada popular contra la presència de Felip de Borbó a la ciutat de Girona. La mobilització tindrà lloc a les 19:30h a la plaça Miquel de Palol (tocant a l'Auditori de Girona). La CUP-Crida per Girona ha criticat un cop més la presència de Felip de Borbó a la ciutat, i ha denunciat l'intent reiterat per part de les elits polítiques i econòmiques gironines de netejar la cara de la monarquia espanyola a través de la fundació Princesa de Girona (organitzadora del Fòrum Impulsa).

La portaveu de la CUP-Crida per Girona Laia Pèlach ha afirmat que "la monarquia espanyola és una institució antidemocràtica i caduca, que simbolitza el règim del 78 i l'opressió nacional i social que històricament ha patit el poble català". "Cal posar fi a aquest règim i a les formes antidemocràtiques de fer política, i per això des de Girona hem d'empènyer més que mai en la construcció de la República Catalana", ha defensat Pèlach.

La candidatura també ha exigit al nou Conseller d'Interior, Jordi Jané, que eviti la violència policial i l'estat de setge que ha patit la ciutat en les darreres visites del monarca a Girona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid