Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP Perpinyà
Comunicat de la CUP Perpinyà arran de la reunió de partits d'extrema dreta a la capital del Rosselló

La formació independentista ha emès un comunicat on denuncia la reunió d'ahir i la cessió del Palau de Congressos

28/06/2015 Política

En motiu de la reunió d'ahir de partits d'extrema dreta a Perpinyà la CUP local ha emès el següent comunicat:


“Dissabte 27 de juny, Perpinyà esdevindrà l’escenari d’un ben trist espectacle amb l’organització d’una gran reunió del MENL (Moviment per una Europa de les Nacions i de les Llibertats). Impulsat pel FN, el nou grup parlamentari d’extrema-dreta de la UE després d’un any d’existència vindrà aquí a fer la seva primera gran trobada. Triar Perpinyà no té res de sorprenent pel FN, la vila sempre ha estat una prioritat política per la formació d’extrema-dreta on els seus resultats electorals són cada cop més inquietants. Ens preocupa particularment veure aquesta formació actuar amb tanta facilitat a la nostra vila, una vila que li cedeix espais municipals com el Palau de Congressos per a realitzar aquesta mena de trobades. Ens trobaran al davant per a evitar que guanyin més terreny.


El FN ja no pot amagar la seva veritable cara; més enllà de la presència de la militància i dels actors majors del FN, s’han convidat diputats del FPÖ (Àustria), PVV (Holanda), KNP (Polònia), Vlaams Belang (Bèlgica) i un ex-Ukip (Gran Bretanya).
Després dels Hammerskins el 2013, no acceptem que el nostre territori esdevingui un parc turístic pels feixistes de tot el món. El feixisme no té plaça ni aquí, ni enlloc!


Des del grup de suport de la CUP de Perpinyà denunciem i condemnem fermament aquest acte i us animem a assistir als actes de rebuig convocats pel Comitè de Vigilància Antifeixista de Perpinyà demà dissabte a les 15h a la plaça de la Victòria per fer front al racisme, al feixisme i al totalitarisme.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid