Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Centenars de persones es concentren a Barcelona en solidaritat amb el poble grec
29/06/2015 Internacional

Més de mig miler de persones han mostrat el seu suport al poble grec i en contra de la "troica" davant de la seu de la Comissió Europea a Barcelona, al passeig de Gràcia. La concentració ha tallat durant una hora el passeig de Gràcia a l’altura del carrer de Provença.

Els concentrats s'han mostrat partidaris del "No" en el referèndum del proper diumenge, on els grecs han de decidir si accepta el pla d'acord que ha proposat la Comissió Europea.

Ciutadans grecs que viuen a Catalunya han participat també en la protesta, la més multitudinària de les que s'han convocat en els últims mesos a Barcelona amb motiu de les dures negociacions entre Grècia i la Unió Europea. La mobilització havia estat convocada per diverses organitzacions, entre elles la FAVB

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid