Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Ada Colau assistirà a la manifestació independentista de l'Onze de Setembre

La futura alcaldessa va fer aquestes declaracions a la seu de l’ANC en una roda de premsa conjunta amb Jordi Sànchez i Muriel Casals

09/06/2015 Política

Ahir la futura alcaldessa de Barcelona va afirmar que assistirà oficialment a la manifestació independentista de l'Onze de Setembre . "Ja vaig anar a l’última manifestació, i és de normalitat estar a la propera, com a alcaldessa" i va afegir que "quant a la manifestació de l'Onze de Setembre, evidentment, des de l'ajuntament pensem donar-hi totes les facilitats i recolzar-la institucionalment, com ha de ser".

Ada Colau va fer aquestes declaracions a la seu de l’ANC (en una roda de premsa on també hi havia Jordi Sànchez i Muriel Casals) on va refermar “el nostre compromís amb aquest procés popular i ampli, també des dels matisos que recull Barcelona en Comú". Per la seva banda Jordi Sànchez va declarar que "Posem en valor el compromís per garantir que Barcelona sumi pel procés" i Muriel Casals va sentenciar “Compartim que Barcelona és la capital d'un país. Un procés cap a la plena sobirania requereix tots els matisos”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid