Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressió Feixista
Un membre de la CUP pateix una agressió d'un membre de PxC d'Olot

Un membre de la CUP de Sant Joan les Fonts ha interposat denúncia davant dels Mossos d'esquadra d'Olot per una agressió d'un membre de PxC d'Olot.

21/05/2015 Drets i Llibertats

Els fets denunciats van tenir lloc, el matí de dimecres 20 de maig a La Canya. El membre de la CUP estava treballant al bar Ventolà quan va entrar un client alertant-lo que un grup de persones estaven encartellant sobre dels cartells de la CUP. Ell va apropar-se als dos individus que es trobaven d'esquenes a ell i els va demanar amb total naturalitat "Què estaven fent?" Sense intercanviar cap paraula un dels dos membres de PxC es va girar cridant "fill de puta!" i el va colpejar amb el puny.

El membre de la CUP en veure que buscaven brega, va intercanviar algunes paraules amb ells i va girar cua per tornar cap al bar. En veure-ho, el mateix que ja l'havia agredit va amenaçat-lo dient-li "et fotrem dos tiros" i seguidament va començar a perseguir-lo i a colpejar-lo de nou amb cops de puny per l'esquena mentre amenaçava i insultava a totes les persones que es paraven a veure què passava. Mentre un dels membre de PxC actuava amb violència, el seu company es dedicava a fer fotos i a gravar-ho amb el telèfon mòbil, ja que l'agressor li anava dient entre insult i amenaça "Fes fotos! Fes fotos!"

Un cop el membre de la CUP va entrar dins el bar el seu soci va haver de tancar la porta per evitar que els dos membres de PxC entressin. En veure que els havien tancat el que havia colpejat el membre la CUP ja diverses vegades al membre de la CUP va començar a colpejar a cops de puny i de peu la porta del bar mentre continuava amenaçat i insultant al company.
En veure què no podien fer més, van estar uns minuts més fora al bar i finalment van marxar.

La persona denunciada és Josep Roca, el número 4 de la llista de PxC a Olot. Segons ens han comentat, aquesta no seria la primera vegada que el denunciat mostra una actitud amenaçadora envers a col·lectius independentistes i antifeixistes i semblaria que son diverses les vegades que ha protagonitzat encaraments amb membres d'aquestes entitats, fets que mai s'han denunciat per no arribar a l'agressió física.

Després de parlar-ho, aquest matí el company ha anat als Mossos d'Esquadra d'Olot fer la denúncia amb el suport de totes les assemblees locals de la CUP de la Garrotxa.

La  CUP Sant Joan les Fonts ha denunciat l'agressió patida pel seu  company, per acabar amb la impunitat de aquells que actuen a base d'amenaces i agressions, consideren necessari que es conegui el caràcter feixista i racista de Plataforma per Catalunya i dels seus membres. Des de la CUP volem denunciar la violència, el racisme, la xenofòbia i el feixisme.

Finalment, afegir que aquesta formació es presenta amb una llista fantasma al nostre municipi, una candidatura on no hi ha ni una sola persona de Sant Joan les Fonts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid