Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra indepedentista
Neix "Encén la Flama!", el butlletí de l'Assemblea de Joves Independentistes de Badalona "L'Espurna"

Hi ha un article on l'Assemblea de Joves exposa el seu suport a Guanyem Badalona

23/05/2015 Comunicació

Ahir va sortir el primer número d'Encén la Flama!, editat per l'Assemblea de Joves Independentistes de Badalona L'Espurna. En aquest número podreu trobar els següents continguts:

La Solidaritat amb el jovent basc: Un article en el que expressen la seva solidaritat als set joves condemnats a sis anys de presó per l'Audiència Nacional; el suport a Guanyem Badalona: On exposen les raons del jovent rupturista de la ciutat per donar suport a la candidatura de Guanyem Badalona en Comú, en la qual participem activament; el seu suport a la Vaga de Totes: Un breu article en que donem a conèixer aquesta iniciativa feminista; un espai en que el nucli local del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) exposen les raons per exigir la supressió del que anomenen 3+2 i a la darrera pàgina se centren centrarem en les festes de Maig.

Així mateix us deixem l'enllaç del document penjat a ISSUU.com i al web.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid