Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals
La CUP Farners augmenta en nombre de vots però es mantè el regidor que tenia

Un dels fets més importants, que han fet fora la xenofòbia de PxC i la dreta espanyolista de C's i PP

27/05/2015 Política

La CUP Farners ha augmentat en un centenar de vots, però això no s'ha correspós amb un augment de regidors, s'ha quedat amb el que tenia.

Ara bé, un dels fets més importants, que han fet fora la xenofòbia de PxC i la dreta espanyolista de C's i PP. Però també que, per primera vegada en molts anys, Farners ha votat de manera diferent i ara cal veure com materialitzen aquests resultats.

Així doncs, la feina que els hi toca fer a partir d'ara la volen decidir entre totes i tots; "perquè teniu dret a decidir què farem amb el vostre vot i perquè seguim convençudes que les decisions populars són les més encertades"

Per això aquest divendres a les 20:00 a la Plaça de l'Ajuntament celebrarem una Assemblea Oberta en la que decidiran eles primeres passes a prendrre després de les eleccions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid