Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Alcover entra amb força amb l'Ajuntament amb 3 regidors

La formació esdevé la segona força després d'Alcoverencs pel Canvi que revalida la majoria absoluta. SI manté els dos regidors, ERC torna de nou al consistori amb 1 i CiU desapareix del plenari.

31/05/2015 Política

La CUP Alcover entra amb força a l'Ajuntament amb 450 vots i obté 3 regidors. "És per això que agafem aquest compromís que ens anima a continuar teixint poc a poc, dia rere dia, el canvi social i nacional des de baix",  assenyala la formació en la seva pàgina web.

També remarca que "a partir d'ara tenim 4 anys de feina per poder portar a terme les mesures proposades amb un objectiu comú: millorar Alcover i la vida dels alcoverencs i alcoverenques. Per això us necessitem i volem que continueu venint a les assemblees i actes, que ens pareu pel carrer i ens expliqueu les vostres inquietuds i idees, perquè el millor governant és el poble". 

Els propers dies demanaran l'opinió al veïnat en una assemblea oberta "per començar a treballar en les prioritats que s'han de dur a terme en el primer any de legislatura. Per això necessitem la vostra ajuda, perquè volem saber els vostres interessos i preocupacions".

A més a més, la candidatura remcarca "a partir d'aquesta setmana estarem, com cada dilluns, a les 21.30h a Ca Cosme. També podreu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic alcover@cup.cat o parant-nos pel carrer, perquè en definitiva, la veu del poble es troba entre carrerons i places"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid