Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Alcover es presenta a les eleccions
05/02/2015 Política

Després d'un any d'assemblees obertes i de treball en diferents àmbits, la CUP d'Alcover a l'Alt Camp ha decidit fer una candidatura per presentar-se a les properes eleccions municipals. Degut al moment polític actual i a la greu crisi social que pateix bona part de la població, creuen necessari construir una alternativa independentista d'esquerres on el poble sigui el protagonista del seu futur. "Per això volem iniciar el canvi des del propi municipi", puntualiza la formació independentista

És per aquest motiu que van renunciar a una candidatura conjunta amb els grups d'ERC i SI d'Alcover. "Creiem en un nou projecte municipalista amb noves persones, provinents de diversos àmbits socials i entitats locals, i fet des de baix on l'assemblea és el màxim òrgan de decisió"

Amb aquest objectiu han organitzat diverses xerrades sobre temàtiques que creiem que són importants, i que han de marcar el futur del nostre poble. "Una primera relacionada amb el medi ambient i la sostenibilitat, a càrrec del col·lectiu Cel Net; i una segona sobre el moment polític actual, on som i cap a on volem anar, a càrrec de Quim Arrufat. A més, elproper divendres dia 6 de febrer en Sergi Saladié ens informarà sobre alternatives sostenibles per poder canviar Alcover: I a finals de febrer tindrem una altra xerrada informativa sobre l'estat actual de la sanitat pública al nostre poble. Amb aquests actes volem defensar els drets socials públics i universals davant les retallades del govern de la Generalitat, la manca de transparència democràtica, així com incentivar la participació del poble en la política, fent que sigui la mateixa gent qui decideixi sobre les seves preocupacions", espefica l'organitazció.

La CUP té la intenció d'enllestir una candidatura oberta on la gent es senti representada i on es pugui defensar el què es pensa. És per això que s'han reunit amb diferents entitats locals i els hem preguntat què els preocupa i quines coses canviarien per a millorar el poble.

El dissabte 7 de març a les 11 h. a Ca Cosme, faran una assemblea por construir l'alternativa conjuntament amb la població alcoverenca. Per tant, us animem a la participació per a construir un nou futur des dels carrers i les places del poble d'Alcover.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid