Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
L'acte central de campanya de la CUP-Procés Constituent omple la plaça del Bestiar de Sant Celoni

Va acollir dissabte unes 150 persones al sopar i a l'acte polític

18/05/2015 Política

L'acte central de campanya de la CUP-Procés Constituent va omplir dissabte a la nit la plaça del Bestiar en un sopar que servia L'Avern, la taverna de La Clau, i que va ser el preludi de l'acte polític de la CUP-Procés Constituent, en què vam comptar amb les paraules d'Àngels Vendrell, de Procés Constituent Baix Montseny, Jordi Pueyo, alcaldable de la CUP-PC a Santa Maria de Palautordera, Víctor Reixach, de la CUP de Sant Esteve, i Mariona Pascual i Jaume Turón, de la CUP-PC de Sant Celoni i la Batllòria, acompanyats de les cançons d'Albert Hirujo.

Després de sopar es va sortejar el quadre que el pintor celoní Garci va fer especialment per a l'ocasió, ja que es va sortejar entre la gent que va col·laborar econòmicament amb la campanya. Moltes gràcies a tots!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid