Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
"España 2000" perd 3 de 4 regidors al País Valencià
27/05/2015 Política

"España 2000" conserva un dels dos regidors a Silla i perd el d’Onda i Dos Aigües al País Valencià, segons informa Antifeixistes.org

En canvi,  a España comença a fer-se notar al Corredor d’Henares, conservant el d’Alcalà d’Henares, i s’estrena a les localitats madrilenyes de San Fernando de Henares, Velilla de San Antonio i Los Santos de Humosa -en aquest últim ha aconseguit tres regidors-.

El líder del partit, l’advocat valencià José Luís Roberto, ha anunciat que no es presentarà per ser reelegit president i que recolzarà l’actual regidor d’Alcalà Rafael Ripoll. En un escrit a Facebook, Roberto admet el fracàs de les noves candidatures presentades en distints municipis del País Valencià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid