Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Podem Badalona dóna suport a la candidatura d’unitat popular rupturista "Guanyem Badalona"

La militància ho aprova amb el 92,4% dels vots.

06/04/2015 Política

Podem Badalona donarà suport a Guanyem Badalona per tal de guanyar l’alcaldia a les properes eleccions municipals; però també per defensar una nova forma de fer política, on les protagonistes siguin les ciutadanes i els ciutadans.

El Consell Ciutadà de Podem Badalona ha valorat de manera positiva el resultat de la consulta realitzada als militants a Badalona els dies 29 i 30 de març sobre el suport a Guanyem Badalona, aprovada per un 92,4% de les persones que han participat.

Als documents polítics i organitzatius aprovats en les eleccions dels membres del Consell Ciutadà i la Secretaria General de Podem a Badalona defensàvem la confluència amb una candidatura d’unitat popular rupturista, com ho és Guanyem Badalona, això desprès d'aquesta votació ha quedat reforçat.

Segons el comunicat de premsa, Podem Badalona continuarà funcionant com ho ha fet fins ara, mantenint els seus canals de participació a través de les comissions de treball, les assemblees i els cercles de barri.

En la nota de premsa, ha fet una crida a les militants i simpatitzants a que s'impliquin a la lluita pel canvi necessari i s'apropin a Guanyem Badalona i al cercle Podem Badalona, el qual ha recuperat un clima d’harmonia i de treball en equip que facilita l'empoderament ciutadà. "Ara avancem fermes de cara al futur, creant dia a dia l’escenari on serà possible el canvi a Badalona"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid