Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
habitatge
Denuncien a Salt-Girona la compra de pisos a la Banca de persones que pateixen l'estafa hipotecària
02/04/2015 Drets i Llibertats

Segons la PAH de Salt-Girona, CiU vol injectar 2,5 milions d'euros públics a través de la compra d'un centenar de pisos que provenen de persones que han patit l'estafa hipotecària. Es tracta d'habitatges que els bancs han robat a persones i famílies treballadores.

La Plataforma ho considera un acte electoralista, ja que enganyen a cop de desinformació a la població, "fent veure que fan, però en la realitat els que surten beneficiats econòmicament són els bancs a costa dels diners públics. 

Tot i així, la plataforma ho veu insificient per atendre l'enorme emergència habitacional. A Salt moltíssimes persones s'acumulen en "pisos pastera", provocant una situació insostenible. L'Ajuntament no ha fet públiques les dades sobre aquesta situació, malgrat que la PAH ho ha denunciat en moltes ocasions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid