Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
Comencen a Sóller les Jornades Municipalistes

Les activitat s'allargaran fins demà

24/04/2015 Política

Han començat aquesta tarda a Sóller, unes jornades municipalistes, organitzades pel Col·lectiu Albaïna conjuntament amb la CUP .

Les activitats consisteixen en una sèrie de xerrades sobre la necessitat de l'organització ciutadana i la lluita al carrer per forçar un canvi a les institucions. Això es fa explicant un seguit d'experiències i projectes d'altres pobles i ciutats, que són un referent a seguir per a la resta de municipis.

L'ordre de les ponències serà el següent:

Divendres 24 d'abril
· 18.30h - Remunicipalitzar serveis públics, evitant el sobrecost de la gestió privada. La xerrada la farà Jordi Colomer, especialista en gestió de serveis públics i membre de la CUP.
· 20.00h - Taula rodona: candidatures alternatives municipalistes.
Amb els ponents següents:
- Marina Llobera, candidata a la batlia de Pollença per Alternativa per Pollença.
- Dani Morelló i Ferran Cuadros, de la candidatura A.MUN Montcada (País Valencià).
- Nil Puigvila i Marc Barnoles, membres de la CUP de Vic (Principat de Catalunya).

Divendres 25 d'abril
· 10.30h - Pressupostos participatius. Ponent per confirmar.
· 12.00h - Democratitzem l'economia de la ciutat. Amb Ivan Miró, sociòleg i cooperativista al barri de Sants de Barcelona.

Les xerrades es faran totes a la planta de dalt del Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller, Carretera Palma - Port de Sóller, km.3.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid