Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Cap detingut sis mesos després de l'atac al casal Voltor Negre de Palma
29/04/2015 Drets i Llibertats

Diari de Balears recorda que fa ja mig any, en concret el dia 24 d'octubre de 2014, una dotzena d'ultres d'extrema dreta vestits amb camisetes del Reial Mallorca varen assaltar el Casal Voltor Negre de Palma, ubicat al carrer d'Eivissa, molt a prop de la Prefectura de la Policia Nacional. Un cop a l'interior, els atacants varen destrossar el local, varen llançar a l'aire les taules i cadires i varen rompre els vidres del mostrador exterior.

Des d'aleshores, no s'ha produït cap detenció. Tot plegat, malgrat les sospites que els assaltants podrien ser ultres del Reial Mallorca, ja que durant l'assalt es varen proferir crits de «baleáricos de mierda» i es donava la circumstància que poc abans havia tengut lloc la manifestació mallorquinista contra la directiva del club, que havia aplegat unes dues mil persones i a la qual havia assistit el sector més radical del club, els Supporters.

Poc després de l'atac, molt a prop del mateix Casal apareixien pintades del grupuscle mallorquinista. A hores d'ara, i malgrat els indicis que apuntaven cap a aquest sector, el club vermellenc no ha condemnat encara aquest atac ni tampoc ha pres cap tipus de mesures contra aquesta secció de l'afició del club. Els Supporters Mallorca continuen entrant a Son Moix cada cap de setmana.

La publicació també recorda que només una hora després de l'atac al Casal Popular Voltor Negre, l'entitat ultra espanyolista Circulo Balear feia una piulada des del seu compte de Twitter donant l'enhorabona al Mallorca, aparentment per la manifestació celebrada hores abans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid