Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Autònoms i subcontractades per Telefònica-Movistar tallen la Diagonal de Barcelona

Fa 15 dies que estan en vaga en reivindicació de les seves condicions de treball, per equiparar-les a les dels empleats directes de l'empres

20/04/2015 Laboral

Aques matí, una manifestació de treballadors de Movistar ha tallat durant una hora l'avinguda de la Diagonal de Barcelona, a l'alçada de la plaça de Francesc Macià, cosa que ha causat retencions de trànsit en els dos sentits.

Des de les 8h fins les 9h, els treballadors han ocupat la via, després han prseguit la protesta per la vorera. Es preveu que les mobilitzacions s'allarguin durant tot el dia pel centre de la ciutat, fins a enllaçar una manifestació convocada per a 19h de la tarda al Portal de l'Àngel de Barcelona (davant de l'edifici Movistar, seu del Mobil e World Centre).

D'ençà el passat 28 d’abril, després de diverses assemblees de treballadors/es les contractes de Movistar estan en vaga indefinida. Això s’ha estès arreu de l'estat i van decidir continuar i a partir del 7 d’abril a nivell estatal.

La CGT, des de la Federació de Metall, va convocar vaga estatal indefinida, des del proper dia 14 d’Abril, per donar cobertura legal a totes les treballadores de les Contractes de Movistar com també a totes les autònomes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid