Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Som Poble al Vendrell presenta les persones que encapçalaran la llista electoral
27/03/2015 Política

Dimarts passat, es van presentar les 10 persones que encapçalaran la llista electoral de Som Poble al Vendrell. Abans d’iniciar la roda de premsa, es realitzà un minut de silenci per les 150 víctimes del malaurat accident aeri que es va produir el mateix dimarts als Alps. Des de Som Poble es va manifestar el còndol i suport als familiars i amics.

Al llarg de la roda de premsa es féu una breu explicació del projecte de Som Poble, la feina que s’ha fet fins ara i els plantejaments fonamentals que guien la seva acció política i la manera de fer d’aquest moviment polític i social. Finalment, es realitzà la presentació de les persones que ocuparan les 10 primeres posicions de la llista electoral, cada una de les quals signà el Codi Ètic i el Decàleg de Som Poble, mostrant el seu compromís envers els acords presos per l’organització. Durant l’acte també es destacà el caràcter col·lectiu d’aquest projecte. S’ha procurat, i es procurarà, defugir les individualitats per posar èmfasi en les propostes i en la manera de fer política, que és on Som Poble, considerem, ha de marcar la diferència.

Som Poble remarca la seva satisfacció envers una llista que, consideren, engloba diversos perfils i sensibilitats. Han procurat que sigui una proposta que representi les diverses realitats i inquietuds del municipi, composta per persones que posseeixen un bagatge formatiu i laboral molt divers, però que han destacat per la seva implicació a l’hora de treballar per construir un Vendrell millor.

Les persones que encapçalaran la llista electoral de Som Poble són les següents: Rubén Suan, Alfredo Valdivielso, Anna Solé, Marc Robert, Marta Juanpera, Gemma Altarriba, Gisela Arbós, Lluís Salada, Josep Mañé i Xavier Urgell

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid