Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pasqua
Lluís Riera i Cacau Pastisseria d'Olot aposten enguany per una "mona participativa"

Tothom podrà triar i votar el motiu de l'escultura entre un cranc i una tortuga fins el 9 de març

03/03/2015 Cultura

S'acosta Pasqua i com cada any, i ja van 7, Lluís Riera i Cacau Pastisseria preparen una mona gran que es trenca i reparteix a la plaça major d'Olot.

Si fa dos anys David i Dani Fernández trencaven un cavall de Troia i l'any passat Marc August Muntanya un llop i dos xais, la mona d'enguany manté també un caràcter infantil, però com sempre deixa entreveure una història que va més enllà.

Enguany la mona és més participativa ja que tothom podrà triar i votar el motiu de l'escultura entre un cranc i una tortuga. Mentre el cranc es mou d'esquerra a dreta i a la que se li'n va la pinça s'amaga entre les roques,
la tortuga es mou segura però lenta, pas a pas perquè va lluny.

Any de canvis, de continuïtat i de procés; per això, la trencada esdevé més participativa demanant al llarg d'aquesta setmana la opinió dels garrotxins a través de les xarxes socials i de les dues pastisseries.

Llocs de Votació:

Establiments Cacau: Carrer Alta Maduixa, 6 / plaça Cinema Colom, 6

Xarxes socials: www.facebook.com/cacau.olot, www.facebook.com/granjacacau, @lluiscacau i @cacaucoop

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid