Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PASQUA
Cacau Pastisseria d'Olot visualitza la metàfora "Que ve el llop"

Per denunciar el fracking o la relació Espanya-Països Catalans

19/04/2014 Cultura

Aquest dilluns de Pasqua a les 12h, independentment del temps que faci, a la plaça Major d’Olot tindrà lloc la VI trencada de Mona pels que no tenim padrins. Enguany, enlloc de cercar una gran figura com el cavall de Troia, s’ha buscat un conjunt de tres peces. Dues ovelles i un llop per visualitzar la metàfora "Que ve el llop".

El dissenyador de la mona, Lluís Riera de Cacau Pastisseria d'Olot, assenyala que les ovelles i el llop són en el món infantil part de l’imaginari en fàbules i contes. Tantmateix, en la mentalitat col.lectiva, el llop i les ovelles són sovint una metáfora que ens condueix a reflexar-ho en diferents situacions de la vida, i no costa gens transmetre-ho en moltes de les questions socials i nacionals que ebulleixen ara mateix.

Una mona per a tothom. O bé tres, perquè són tres peçes de format mig amb xocolata blanca, llet i negra que en total pesen uns 40 quilos. Part important del treball escultòric d’enguany parteix del volum. En el cas del llop, partint d’un esquelet de xocolata, s’ha vestit anatòmicament una figura còmica i simpàtica molt allunyada de la idea de llop ferotge.

La temàtica d’enguany no podria ser més apropiada tenint en compte que la persona que trencarà la mona d’enguany és en Marc August Muntanya. En Marc, activista incombustible contra el fracking a Riudaura, és a més d’acordionista, pastor i formatger.

L’Associació de Veïns i Propietaris del Nucli Antic, la Greda, Can Carbasseres i Cacau Pastisseria fan posible la VI trencada de mona amb tortell pels que no tenim padrins i com cada any, tothom hi és convidat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid