Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Les sis persones que encapçalen la llista de la CUP per capgirar Mataró

Juli Cuéllar, Carme Polvillo, Joan Jubany, Carla Juvinyà, Sílvia Bofill i Jordi Pagès han estat escollits en una assemblea oberta a partir de les propostes rebudes en un procés participatiu.

27/03/2015 Política

Aquest dijous la CUP Mataró ha presentat les sis persones que encapçalaran la llista a les Eleccions Municipals del mes de maig. En Juli Cuéllar va ser escollit per l’assemblea com a cap de llista, i estarà acompanyat al capdavant de la candidatura per la Carme Polvillo, en Joan Jubany , la Carla Juvinyà, la Sílvia Bofill i en Jordi Pagès. Aquests candidats han estat escollits, d'entre les persones proposades en un procés participatiu, per votació en assemblea oberta celebrada el 24 de març. La capçalera de la llista combina persones amb llarga experiència militant i noves incorporacions que amplien el projecte de la CUP.

La resta de la llista es donarà a conèixer a mitjans d’abril i combinarà gent diversa, intergeneracional, representativa dels diferents barris, amb persones vinculades a les lluites veïnals o als moviments socials, gent que recull molt bé l'essència del que han estat els primers 12 anys de CUP a Mataró.

Actualment, la CUP té un sol regidor a l’Ajuntament de Mataró, i la formació aspira a doblar o triplicar la representació i la seva capacitat d’incidir com a veu crítica per fer arribar les reivindicacions populars i les lluites socials al consistori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid