Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH Girona-Salt reclama un torn d'advocats d'ofici

Ho fa tenint en compte, l’article 117 de la Constitució –ara que està tan de moda citar-la– estableix que la Justícia emana del poble i que tota l'Administració de suposada Justícia és qui ha d'estar al servei de la societat i del bé comú.

09/03/2015 Política

Aquest matí, membres de la PAH Girona-Salt s'han concentrat al Col·legi d'Advocats de Girona per tornar a reclamar que es posi en marxa a Girona un torn d'advocats d'ofici especialitzats en la defensa de les persones afectades per la hipoteca, els lloguers i els alliberaments de pisos buits.

La PAH ha dirigit un escrit al Degà del Col·legi d'advocats on destaca la feina que ha fet durant aquests prop de quatre anys la PAH Girona-Salt per el dret a l'habitatge a les comarques gironines per denunciar i aturar els desnonaments d'habitatges i on denuncia les problemàtiques a que s'enfrontem les persones que no poden fer front als pagaments de les hipoteques d'habitatges, lloguers o que han hagut d'ocupar un habitatge per sobreviure, i que es troben "que els advocats que en teoria ens haurien de defensar, generalment no saben com fer-ho, no mostren interès i no s'hi dediquen d'una forma eficient i professional i, en definitiva, no ho fan de forma efectiva".

Per la PAH "en aquests moments, la defensa és més important que mai per les persones afectades, ja que després de les modificacions de les lleis, a les que s'ha vist obligat el govern del PP per indicació del TJUE, hi ha moltes possibilitats per girar la truita i aconseguir lluitar contra el despotisme i la barbàrie dels bancs i grans entitats com la Sareb contra la ciutadania que s'ha vist més greument afectada per l'estafa-crisi, causada en bona part per les mateixes entitats bancàries.

La PAH demana en el escrit dirigit al Degà que "si no hi ha advocats/des preparats que els casos es quedin aturats fins que es puguin assignar a professionals preparats per a dur una defensa efectiva. Cal tenir ben present que l’article 117 de la Constitució –ara que està tan de moda citar-la– estableix que la Justícia emana del poble i que tota l'Administració de suposada Justícia és qui ha d'estar al servei de la societat i del bé comú i, per tant, aquestes administracions no haurien de servir, com passa ara, per protegir els interessos d'estructures econòmiques que són tòxiques pel poble."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid