Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
L’STEI Intersindical guanya les eleccions sindicals del funcionariat de la CAIB

És l’únic sindicat que incrementa alhora representants (de 6 a 8) i vots (de 409 a 483) amb una reducció del cens de 400 persones

05/03/2015 Laboral
STEI STEI
Avui 5 de març el funcionariat de Serveis Generals de l’Administració de la CAIB ha triat els 27 delegats que integren la Junta de Personal de Serveis Generals.

L’STEI Intersindical ha obtingut la confiança majoritària, i ha estat l’única força que ha incrementat simultàniament el nombre de vots (un 18,1%, passant de 409 a 483 vots) i el nombre de representants (de 6 a 8).

Incrementar setanta-quatre vots és especialment significatiu perquè cal tenir en compte que el cens s’ha reduït en 400 persones. Precisament ha estat la lluita contra les retallades i contra la reducció dels serveis públics la línia principal de feina de l’STEI Intersindical a l’Administració Autonòmica durant aquesta legislatura.

Amb aquests resultats, l’STEI continuarà liderant el nombre de vots entre els empleats públics de la CAIB.

L’STEI vol agrair la confiança majoritària que ens ha atorgat el col·lectiu, que legitima la feina que hem feta i la que continuarem fent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid