Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC es mobilitza amb un centenar d’actes a 6 mesos del 27S

L’entitat durà a terme aquest vespre actes arreu del país per encarar les eleccions plebiscitàries per guanyar la independència

27/03/2015 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) prepara per aquest divendres 27 de març prop d’un centenar d’actes arreu del territori per tal de visualitzar, a 6 mesos de les eleccions del 27S, la força de la societat civil per guanyar la independència en una contesa electoral definitiva.

 Les accions, que seguiran el format de l’acte 27092015: On Tot Comença que l’ANC va celebrar el passat 27 de febrer a Cornellà de Llobregat, permetran visualitzar, a través de diferents formats, la data del 27S i es completaran amb la lectura d’un manifest unitari.

Dos dels actes més destacats es duran a terme a Blanes i a Sant Cugat del Vallès. A la localitat gironina se celebrà un acte al Teatre de Blanes a les 20:00 hores amb la presència de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el president de Súmate, Eduardo Reyes; i la jurista membre del Col·lectiu Praga, Dolors Feliu. A Sant Cugat del Vallès intervindran a la Plaça de la Vila, a partir de les 20:00 hores, membres de l’ANC, Òmnium Cultural i Súmate; i Raül Romeva com a representant del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir.

D’altres localitats com Tarragona, Lleida, Vic, Manresa, Cambrils o Santa Coloma de Gramenet també preparen actes i concentracions per tal de visualitzar el compte enrere cap el 27S, presentar les línies mestres de l’acció de l’ANC per tal de fer arribar a tothom els beneficis de la independència i fer públic el manifest unitari cap a les eleccions plebiscitàries.

Tots els actes començaran amb un minut de silenci en record a les víctimes del tràgic accident aeri dels Alps.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid