Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
El veïnat de le Fonts de Sant Quirze del Vallès amb la campanya de la ILP Habitatge

Ja s'ha arribat a la xifra de 70.000 signatures que supera de molt les 50.000 necessàries quan encara queda un més de campanya.

28/03/2015 Drets i Llibertats
Unes 50 persones van assistir ahir al vespre a la Torre Julià a la presentació de la campanya de la ILP Habitatge. Durant l’acte en Pedro González ha exposat la feina que fa la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Terrassa i l'ajuda que ofereix. En Josep Maria Dedéu de la sectorial d’Arquitectura de l’ANC ha ajudat a entendre el context econòmic i social en què s'ha donat el desgavell especulatiu i la bombolla immobiliària. Entre els assistents, la Janna Colomé, de Les Fonts Solidària, ha donat les dades del problema social que viu les Fonts.
 
L'acte ha coincidit amb la notícia que la campanya ja ha arribat a la xifra de 70.000 signatures que supera de molt les 50.000 necessàries quan encara queda un més de campanya.

L’Assemblea Nacional Catalana participa i col·labora en la recollida de signatures per fer possible que aquesta Iniciativa Legislativa Popular arribi al Parlament de Catalunya. 

Sant Quirze per la independència està organitzant diversos punts de recollida de les firmes. El local del carrer Barcelona 77 serà un punt fix els dimarts i divendres de 18:00 a 20:00.

Terrassa per la independència, present a l'acte, ha informat que també en recullen al seu local del carrer del Nord 104, de 18:00 a 20:00 de dilluns a divendres
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid