Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
El Compromís per Cerdanyola escull Carles Escolà com a cap de llista

El passat divendres 6 de març l'assemblea general de la candidatura Compromís per Cerdanyola (CxC) va escollir Carles Escolà com a cap de la llista electoral a les eleccions municipals del 24 de maig

08/03/2015 Política
El Compromís per Cerdanyola escull Carles Escolà com a cap de llista El Compromís per Cerdanyola escull Carles Escolà com a cap de llista

Carles Escolà, informàtic i activista social de 36 anys, repetirà com a cap de llista de la candidatura; ja va ser cap de llista a l'Ajuntament l'any 2011 i haver exercit el càrrec de regidor i portaveu del grup municipal durant més de 2 anys (maig 2011 – octubre 2013), seguint els criteris de rotació i de codi ètic d'aquesta candidatura.

La resta de la llista electoral i els actes previstos per a la seva presentació a Cerdanyola es faran públics en els pròxims dies.

Segons s'ha assenyalat des de la formació política, Escolà "uneix les diferents sensibilitats dels moviments polítics locals que han treballat i treballen per la ruptura i la transformació i, a més, es garanteix que el Compromís i el seu alcaldable siguin la veu dels moviments socials una legislatura més."

Es tracta d'una persona vinculada a moltes lluites populars i a l'activitat política de Cerdanyola, més enllà de l'àmbit institucional, amb paper significatiu en la lluita per la sanitat pública, a les vagues generals dels darrers anys, en la denúncia del deute, l'especulació i la privatització a Cerdanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid