Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA
Descompte del 10% per a policies sobre habitatges procedents de desnonaments

La immobiliària de Madrid  Lazora  posa a disposició del col·lectiu d'afiliats del Sindicato Unificado de Policia ( SUP ) unes promocions en les quals s'aplicarà un descompte especial. Els desallotjaments executats per aquesta immobiliària són especialment violents per la contundència que utilitzen les Unitats d'Intervenció Policial (antidisturbis).

01/03/2015 Internacional
Segons algunes informacions que circulen per les xarxes socials, a la propaganda penjada a la web del SUP s'especifica una oferta de fins al 10% de descompte pels seus afiliats en unes promocions de la comunitat de Madrid. La immobiliària Lazora (destinatari principal dels habitatges de protecció oficial privatitzats pel govern de la Comunitat Autònoma de Madrid) és un dels fons voltor més conegut pels activistes del moviment antidesnonaments perquè els desallotjaments executats per aquesta immobiliària són especialment violents per la contundència que utilitzen les Unitats d'Intervenció Policial (antidisturbis). La setmana passada set activistes de la PAH van haver de ser atesos de diverses lesions després d'un desnonament executat per Lazora a la localitat madrilenya de Parla que va deixar al carrer a una dona i la seva filla menor d'edat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid