Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
David Fernández titlla els comptes dels pressupostos de "declaració de guerra a les classes populars"

El Parlament aprova els pressupostos del 2015 només amb els vots de CiU i ERC

05/03/2015

El diputat de la CUP-AE, David Fernández, va ser dur en la seva argumentació de votar negativament els comptes dels pressupostos del 2015, qualificant-los de "pressupostos del fanatisme de l'austeritat" i de "declaració de guerra a les classes populars". També va insistir que "No creiem en la impotència i la impossibilitat de fer les coses diferents".

Fernández va dir que s'havia pagat el doble en interessos del deute que el total de retallades", uns 5.300 milions, i va apuntar que "un de cada deu euros del pressupost no existeix", ja que depèn del govern espanyol, per afirmar que "Són uns pressupostos que consoliden les retallades i que tenen una part molt important de ficció".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid