Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Aprovada per unanimitat la llista electoral de la CUP Sant Sadurní d'Anoia

La participació ciutadana, la transparència institucional i la creació d’un viver de celleristes són els punts principals del programa, apunta la formació

30/03/2015 Política

La CUP Sant Sadurní d’Anoia ha ratificat en assemblea oberta la candidatura per a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

La llista aprovada per unanimitat estarà encapçalada per Jordi Pujol Lizana, Carlota Carbó, Xavier Borrell, Jaume Pujol i Mar Pinyol.  La formació presentarà 27 persones, el nombre màxim permès a aquest municipi, per a demostrar la solidesa del projecte polític en la seva estrena en unes eleccions municipals.

L’acte va tenir lloc dissabte passat al Casal d’Entitats de la vila on també es va presentar els principals punts del programa electoral. Per a la CUP sadurninenca les prioritats són acostar les institucions i l’activitat política als ciutadans, la transparència del consistori, la creació d’un viver de celleristes, millorar les polítiques d’habitatge i treballar en l’oferta educativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid