Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Ajornat el judici contra Isma i Dani

Fins al 30 de juny i 2 de juliol, a causa de la malaltia de l'advocada de l'Ajuntament de Barcelona

07/03/2015 Drets i Llibertats

El judici contra l'Isma i el Dani, els dos estudiants detinguts durant la vaga general de març de 2012 s'havia de fer dilluns, però s'ha ajornat fins Fins al 30 de juny i 2 de juliol. La suspensió ha arribat enmig d'una gran campanya de suport amb els estudiants encausats arreu del territori.

Fonts de la defensa dels dos estudiants han indicat que la raó esgrimida pel jutjat per ajornar el judici és la malaltia de l’advocadessa de l’Ajuntament de Barcelona. 

Cal recordar,  que els dos estudiants tenen peticions de penes que superen els nou anys de presó en els dos casos, i que per la seva banda, l'Ajuntament de Barcelona i Generalitat, han demanat penes de tres i quatre anys que podrien sumar-se a una eventual condemna.

l’Isma i el Dani, que van ser detinguts juntament amb un altre company acusats de formar part d’un grup organitzat per generar aldarulls. El seu cas ha estat objecte d’una intensa campanya de solidaritat en què han participat pràcticament tots els sindicats i associacions d’estudiants, que han vist en el cas un intent de criminalitzar el dret de vaga i la protesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid