Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Galiza
Homenatge a Castelao a Barcelona pel 129è aniversari del seu naixement

L'acte es durà a terme avui a les 16h a la Plaça Castelao, (C. Cartellà amb C. Santa Amàlia) al barri d'Horta, a Barcelona

01/02/2015 Internacional

El Bloc Nacionalista Gallec (BNG) a Catalunya organitza un homenatge a Alfonso Daniel Rodríguez Castelao  a Barcelona coincidint amb el 129è aniversari del seu naixement. "Una persona clau el nostre país recuperés la seva dignitat al llarg del segle passat i especialment perquè la nostra emigració fes valer els seus drets" remarca el Bloc.

L'acte es durà a terme avui a la Plaça Castelao, (C. Cartellà amb C. Santa Amàlia) al barri d'Horta, a Barcelona. Començarà a les 16 hores amb la neteja de l'estàtua de Castelao, embrutada fa mesos sense que el districte posés cap atenció, fet que va ser demandat a tots els organismes responsables sense rebre una resposta.

A partir de les 17 hores es farà una lectura popular de Sempre en Galiza, obra destacada de Castelao, per les persones que ja s'estan inscrivint a través d'un formulari a les xarxes socials i al web. També actuarà el compositor gallec establert a Barcelona Jei Noguerol, qui clourà l'acte amb unes intervencions breus i la interpretació de l'himne gallec.

El Bloc ha fet una crida a participar-hi a tota la comunitat gallega que viu a Catalunya i a tots els demòcrates "que veiem en Castelao un exemple de lluita infatigable contra qualsevol tipus d'imposició i per a la defensa dels drets individuals i col·lectius, no només de la ciutadania gallega, sinó de tots els pobles del món, com li va ser reconegut en vida".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid