Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Un miler d'habitatges protegits pendents a les casernes de Sant Andreu del Palomar de Barcelona

Però s'ha donat permís per diferents usos temporals, com les desfilades militars de la Hermandad d'antiguos caballeros legionarios.

07/01/2015 Territori

L'Associació de Veïns de Sant Andreu del Palomar de Barcelona considera "una vergonya" que 8 anys i mig després de l'aprovació definitiva del planejament a les Casernes no s'hagin ni començat a construir els 1.000 habitatges protegits pendents i que només s’hagin acabat tres dels equipaments previstos de la dotzena que hi han d’anar. "En el cas de l'equipament sanitari, el CAP de Casernes, ha servit per repartir en el territori els serveis que ja hi havia al de Meridiana, però no per ampliar el servei ambulatori" puntualitza en un comunicat.

Recorda que els equipaments previstos i pendents són: escola bressol, residència per a gent gran, poliesportiu, centre cívic, alberg de joves.

També queden pendents els diferents tipus d'habitatge protegit, la zona verda i equipaments que falta determinar. Segons el propi projecte de planejament de l'Ajuntament, tot plegat havia d'haver estat construït en quatre anys. Remarca que alguns dels equipaments havien de donar resposta a necessitats que ja eren urgents quan es van aprovar, fa vuit anys i mig.

Denuncia els usos temporals

Denuncia que el Consorci de la Zona Franca ha donat permís per diferents usos temporals, com les desfilades militars de la Hermandad d'antiguos caballeros legionarios. En relació aquest punt considera que no toca parlar "d'usos temporals sinó dels usos definitius, i menys d'aquest tipus. Una bona opció seria arranjar part del solar per ser usat com a parc".

Un solar de 100.000 m2 buit i en molt mal estat

Avui hi ha un immens solar de 100.000 m2 buit i en molt mal estat, amb algun equipament entremig, una situació que pensem que no es pot acceptar. Per això, l'entitat veïnal exigeix  al propietari, el Consorci de la Zona Franca, que "arrangi el solar i a l’Ajuntament i la Generalitat l’inici de les obres immediatament dels habitatges protegits i dels equipaments pendents, prioritzant l'escola bressol i la residència de gent gran"

 


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid